имен ден досьо

Имен ден Богдан: 11 Януари

На 11 Януари имен ден имат Богдан, Богдана, Богомил, Теодосий, и Теодоси, Теодосия, Досьо

Имени дни, По месец, Януари | Маркиран , , , , , , | Остави коментар